Čitaj mi

Otvaranje rekonstruisanog keja

Sreda 15. septembar 2010. godine
17.00 časova
Košarkaški teren kod bivšeg Žeželjevog mosta

Završetak radova na rekonstrukciji keja Grad Novi Sad obeležiće nizom aktivnosti. Program će početi kod novoizgrađenog košarkaškog terena gde će biti održana revijalna košarkaška utakmica u kojoj učestvuju novosadski sportisti, kao i takmičenje u bacanju 'trojki' za sve zainteresovane, a za najbolje su obezbeđene simbolične nagrade.

U nameri da i ovom prilikom promoviše zdrav način života Gradska uprava za zdravstvo organizuje ulicu zdravlja. Naime na delu keja preko puta Doma vojske Novosađani će moći da provere svoje zdravstveno stanje i da čuju korisne savete stručnjaka.

Kod spomenika Porodica u 17 časova počinje koncert AKUD Sonja Marinković, KUD Svetozar Marković i Srpskog kulturnog društva Železničar tako da će svi koji dođu da prošetaju kejom do 20 časova moći da uživaju u dobroj muzici. Pozivamo sugrađane da u 17 časova dođu na Kej da zajedno obeležimo završetak radova na omiljenom novosadskom šetalištu.

Napomena: izjava gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića za medije planirana je oko 17.30 časova kod košarkaškog terena.

Novi Sad, 14. septembar 2010. godine