Čitaj mi

GRADONAČELNIK PRIMIO PREDSTAVNIKE REPREZENTACIJA U RUKOMETU

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić primio je u Gradskoj kući predstavnike rukometnih reprezentacija Norveške, Slovenije i Srbije A i B, kao i istaknute trenere i sudije u rukometu. Seniorske reprezentacije te tri zemlje učestvovaće na međunarodnom turniru u rukometu pod nazivom „Trofej Srbije 2011“ koji će biti održan u Novom Sadu i Beogradu od 15. do 17. juna.

- Cela Evropa i svet će biti u prilici da vide lepotu rukometnog sporta upravo iz Novog Sada gde će u narednom periodu biti održano više značajnih takmičenja. Novi Sad ulaže napore da obezbedi najbolje uslove svim sportistima koji se takmiče u našem gradu, a epitet dobrog domaćina ćemo potvrditi i ovog puta na takmičenju „Trofej Srbije 2011“ - rekao je gradonačelnik Igor Pavličić i poželeo sportsku sreću rukometašima.

Pozdravnu reč uputio je i predsednik Rukometnog Saveza Srbije Velimir Marjanović koji je izrazio zadovoljstvo što je Novi Sad domaćin niza lepih rukometnih događaja ove i naredne godine, kao i zahvalnost Gradu koji uvek podržava sportiste na putu do ostvarenja prestižnih sportskih uspeha.

Novi Sad, 17. jun 2011. godine