Čitaj mi

GRADONAČELNIKU URUČENA ZAHAVLNICA POLICIJSKE UPRAVE NOVI SAD

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić prisustvovao je svečanosti povodom Dana policije i Dana i slave Ministarstva unutrašnjih poslova koje je ove godine obeležilo dva veka postojanja. Tom prilikom gradonačelniku je uručena zahvalnica za uspešnu saradnju, doprinos u jačanju bezbednosti i razvoj Policijske uprave.

- U protekle tri godine mislim da smo imali korektan odnos i dobru sardnju sa Policijskom upravom. Bezbednost svih građana mora biti na prvom mestu, i iako to nije u direktnoj nadležnosti Grada, mi se osećamo odgovornima. Zbog toga smo ulagali u nabavku automobila i opreme za policiju, kao i u video nadzor i šalter salu. Takve mere dale su dobre rezultate i mi ćemo nastaviti da pomažemo Policijsku upravu kako bi zajednički doprineli njihovom efikasnijem radu, pa tako i boljoj bezbednosti građana – izjavio je gradonačelnik Pavličić.

Zahvalnice su určene i drugim zaslužnim pojedincima i ustanovama, a osvrnuvši se na dosadašnje rezultate, zamenik načelnika PU Novi Sad Stevan Krstić naglasio je da će pripadnici policije nastaviti da rade na podizanju bezbednosti i razvijanju što boljih odnosa sa građanima.

Novi Sad, 16. jun 2011. godine