Čitaj mi

JAVNI POZIV ZA PRIJAVLJIVANJE KANDIDATA ZA POPISIVAČE

Republički zavod za statistiku 4. avgusta 2011. godine objavio je Javni poziv za prijavljivanje kandidata za popisivače koji je istaknut i na oglasnoj tabli u zgradi Skupštine Grada Novog Sada, u mesnim zajednicama kao i na sajtu Grada novog Sada www.novisad.rs .

Zainteresovani kandidati dužni su da ispune uslove navedene u Javnom pozivu Republičkog zavoda za statistiku i da se lično prijave. Lično prijavljivanje podrazumeva popunjavanje prijave za učešće u Popisu stanovništva, domaćinstava i stanova 2011. u periodu od 15. do 19. avgusta 2011. godine, i predaju prijave na punktu koji je odredila Popisna komisija za pripremu i organizaciju popisa na teritoriji Grada Novog Sada.

Na teritoriji Grada Novog Sada određene su tri mesne zajednice za punktove i to: MZ '7. juli' u Ulici Miše Dimitrijevića br. 74a, MZ 'Narodni heroji' u Majevičkoj ulici br. 2b i MZ 'Omladinski pokret' u Ulici Omladinskog pokreta br. 11.

Za punktove u naseljenim mestima na teritoriji Grada Novog Sada određene su četiri mesne zajednice: MZ 'Futog', Futog, Ulica cara Lazara br.42, MZ 'Rumenka', Rumenka, Vojvođanska ulica br. 19, MZ 'Sremska Kamenica', Sremska Kamenica Trg kralja Petra I br. 1 i MZ 'Kać', Kać, Ulica kralja Petra I br. 2.

Zainteresovani kandidati mogu podneti prijavu samo na jednom punktu, i to prema rasporedu Popisne komisije koji je istaknut na oglasnoj tabli u zgradi Skupštine Grada Novog Sada, u mesnim zajednicama kao i na sajtu Grada novog Sada www.novisad.rs. Obrazac prijave kandidati će dobiti prilikom prijavljivanja.

Novi Sad, 9. avgust 2011. godine