Čitaj mi

Linije 3, 6, 9, 9a, 60, 61, 62, 63, 64, 69 – Privremena izmena trasa 15. 06. (SUBOTA)

Linije 3, 6, 9, 9a, 60, 61, 62, 63, 64, 69 – Privremena izmena trasa 15. 06. (SUBOTA)

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, 15. 06. 2024. godine privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija broj  3, 6, 9, 9a, 60, 61, 62, 63, 64 i 69 u vreme održavanja biciklističke trke  „GRAN FONDO NOVI SAD 2024“. Autobusi  menjaju trasu kretanja na sledeći način:
Linija 3
Smer sa Detelinare
Od raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i Ulice Žarka Zrenjanina autobusi će skretati desno u Ulicu Žarka Zrenjanina, zatim desno u Ulicu Vojvođanskih brigada, levo u Sutjesku ulica, levo u Ulicu Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije, levo na Trg neznanog junaka do Varadinskog mosta i dalje će nastavljati redovnom trasom kretanja (preko Varadinskog mosta).
Smer iz Petrovaradina
Autobusi će sa Varadinskog mosta skretati desno na Trg neznanog junaka, desno na Beogradski kej, nastavljati ravo Kejom žrtava racije, skretati desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno u Ulicu Žarka Zrenjanina, levo na Bulevar Mihajla Pupina i dalje saobraćati redovnom trasom.
NA IZMENjENOM DELU TRASE KORISTIĆE SE POSTOJEĆA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA.
Linija 6
Smer iz Adica
Od raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i Ulice Žarka Zrenjanina autobusi će skretati desno u Ulicu Žarka Zrenjanina, zatim desno u Ulicu Vojvođanskih brigada, levo u Sutjeska ulicu, levo u Ulicu Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije, levo na Trg neznanog junaka do Varadinskog mosta i dalje će nastavljati redovnom trasom (preko Varadinskog mosta).
Smer sa Podbare
Autobusi će od raskrsnice Beogradskog keja i Trga neznanog junaka saobraćati pravo Kejom žrtava racije, skretati desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno u Ulicu Žarka Zrenjanina, levo na Bulevar Mihajla Pupina i dalje nastavljati redovnom trasom.
NA IZMENjENOM DELU TRASE KORISTIĆE SE POSTOJEĆA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA.
Linije 9, 9A
Smer iz Petrovaradina
Autobusi će sa Varadinskog mosta skretati desno na Trg neznanog junaka, desno na Beogradski kej, nastavljati pravo Kejom žrtava racije, desno Bulevarom cara Lazara do raskrsnice sa Stražilovskom ulicom i dalje saobraćati redovnom trasom.
Smer sa Novog naselja
Od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Stražilovske ulice autobusi će saobraćati pravo Bulevarom cara Lazara, nastavljati Kejom žrtava racije, skretati levo na Trg neznanog junaka do Bulevara Mihajla Pupina i dalje nastavljati redovnom trasom (preko Varadinskog mosta).
PORED POSTOJEĆIH STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA KORISTIĆE SE PRIVREMENA STAJALIŠTA NA BULEVARU CARA LAZARA (ISPRED TEHNOLOŠKOG FAKULTETA) I PRIVREMENO STAJALIŠTE NA KEJU ŽRTAVA RACIJA-MAKSIMA GORKOG (U SMERU KA VARADINSKOM MOSTU).
Linije 60, 61, 62, 63, 64 i 69
Smer iz Novog Sada
Od raskrsnice Ulica Maksima Gorkog i Stražilovske ulice autobusi će saobraćati pravo Ulicom Maksima Gorkog, skretati levo na Kej žrtava racije, levo na Trg neznanog junaka do Varadinskog mosta i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja (preko Varadinskog mosta).

Smer iz mesta
Autobusi će sa Varadinskog mosta skretati desno na Trg neznanog junaka, desno na Beogradski kej, nastavljati pravo Kejom žrtava racije, skretati desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja i dalje saobraćati redovnom trasom .
NA IZMENjENOM DELU TRASE KORISTIĆE SE POSTOJEĆA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA.