Čitaj mi

„LEDENA ŠUMA“ PONOVO U DUNAVSKOM PARKU

Zimska manifestacija „Ledena šuma“ otvorena je u Dunavskom parku, a svečanom otvaranju prisustvovao je član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević.

- Zimski meseci koji su pred nama puni su dobrog raspoloženja, a svakako da i „Ledena šuma“ doprinosi tome. Park u kojem se nalazimo deluje potpuno čarobno i nadam se da će Novosađani i svi oni koji budu dolazili u Novi Sad uživati u zanimljivom programu ove manifestacije. „Ledena šuma“ predstavlja spoj razonode, kulture, sporta i igre, i verujem da će se naši najmlađi sugrađani sjajno provoditi na klizalištu tokom predstojećeg zimskog raspusta. Grad Novi Sad podržavaće ovakve manifestacije jer nam je cilj da u našem gradu imamo turističku sezonu koja traje čitave godine, a sigurno je da su „Vinter fest“ i „Ledena šuma“ doprinele tome - rekao je Milorad Radojević.

U programu otvaranja nastupile su klizačice klizačkog kluba "Vojvodina", najmlađi hokejaši kluba "NS Stars", kao i „Haos“ animatori koji su pripremili specijalni program animacije i akrobacije na ledu. Posetioce „Ledene šume“ zabavio je bend „Pet plus“, kao i DJ dvojac Mrvica i Mrvica Junior.

Ova manifestacija u svom sklopu ima sportsko-rekreativni kompleks koji se sastoji od oko 1400m2 zaleđene površine, od kojih je 450m2 natkriveno, i „Snežnog grada“ u okviru kojeg će se Novosađanima predstaviti razne zanatlije i trgovci. Takođe, posetioci će moći da uživaju u bogatom kulturno-umetničkom i zabavnom programu na muzičko-scenskoj bini.

Kao i prethodne godine, u prvoj smeni na klizalištu, od 9 do 10.30 časova biće obezbeđen besplatan ulaz deci do 12 godina. Takođe, cene karata se nisu menjale i iznosiće 200 dinara radnim danima, a vikendom 250, dok će najam klizaljki iznosti 200 dinara.

Novi Sad, 15. decembar 2017. godine