Čitaj mi

KARAVAN BOKSA POSETIO NOVI SAD

Pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Vladimir Stojković pozdravio je prisutne na manifestaciji ''Lonsdejl karavan boksa'' koji se organizuje u sklopu projekta "Nacionalna škola boksa – 1.000 novih boksera" pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

-Grad Novi Sad je grad sporta i veoma mi je drago što je karavan boksa svratio i kod nas. Mi smo pokrenuli i akciju da se fiskulturne sale u školama vrate deci i da sport bude što pristupačniji mladima. Smаtramo da je ovo dobar način da pokažemo mladima kako mogu kvalitetno da ispune svoje slobodno vreme – istakao je pomoćnik gradonačelnika Vladimir Stojković.

U ringu postavljenom na Trgu slobode svoje veštine su pokazali polaznici Nacionalne škole boksa. Nosioci ovog projekta, BK Balkan Boxing uz podršku Mega Promotion System i Sport Vision, ovom prilikom su poklonili boksersku opremu nagrađivanim mladim bokserima iz klubova u okviru Bokserskog saveza Vojvodine. Prema rečima organizatora cilj projekta je da se mladi ljudi motivišu da se bave sportom umesto da budu izloženi negativnim uticajima ulice.

Novi Sad, 25. oktobar 2013. godine