Čitaj mi

JGSP "NOVI SAD" - Krenuli solo autobusi na liniji broj 2

Od ponedeljka na liniji broj 2 umesto zglobnih saobraćaju solo autobusi JGSP „Novi Sad“, a broj polazaka je povećan sa 202 na 240. Izmenom je smanjen interval između polazaka, pa autobusi u špicu saobraćaju na svakih sedam minuta, a van špica na osam i devet minuta. Promena na trasi je probna i trajaće do petka.

Na ovakav potez JGSP „Novi Sad“ se odlučio nakon što su rezultati praćenja polazaka na „dvojci“ pokazali smanjenje broja putnika i nisku iskorištenost kapaciteta.

Tokom probne izmene prati se opterećenost vozila, što će biti osnov za konačnu odluku o promeni strukture autobusa. Autobusi saobraćaju po redu vožnje za januar, koji je istaknut na stajalištima linije broj 2.
JGSP „Novi Sad“ je pozvao putnike da sve sugestije, primedbe i pohvale upute na mejl adresu primedbe@gspns.rs. U toku prvog dana dobili smo nekoliko zapažanja, te se zahvaljujemo svima na sugestijama koje očekujemo i narednih dana. Kada sagledamo rezultate probnog reda vožnje, sigurno ćemo učiniti da kvalitet prevoza bude zadovoljavajući za korisnike usluga JGSP „Novi Sad“.