Čitaj mi

JAVNA PREDUZEĆA I NOVOSAĐANI TIMSKI ČISTE ZAVEJANE ULICE NOVOG SADA

Stanje u Novom Sadu je i danas redovno. Štab za vanredne situacije Grada Novog Sada, drugog dana organizovanja akcije u kojoj građani čiste sneg sa primarnih gradskih lokacija, zahvaljuje se svima koji su se odazvali pozivu i učestvovali u pomaganju uklanjanja snega. Obaveštavamo javnost da sutra, 8. februara neće biti organizovano čišćenje snega sa novčanom naknadom za građane, kao što je bio slučaj u prethodna dva dana.

Apelujemo na građane da gde god je to moguće očiste sneg i uklone ledenice sa svojih krovova, terasa i balkona kako bi se izbeglo povređivanje prolaznika. Tamo gde postoji opasnost od ledenica, građani i Skupštine stanara treba da ih uklone samostalno ukoliko je to fizički moguće, a ukoliko to nije moguće treba pozvati broj telefona Komunalne policije 4872 544, koja će, ukoliko se ukaže potreba slučaj proslediti Vatrogasnoj brigadi.

Broj telefona dispečerskog centra Komunalne inspekcije, za predlaganje lokacija za čišćenje snega je 4872-402, a dežurni telefon JKP “Put” koji otvoren 24 časa zbog vanredne situacije je 6311 – 322. Gradski štab poziva sve građane da poštuju Odluku o uređenju grada, i da čiste sneg ispred svojih kuća, zgrada i lokala kako bi zajedno doprineli da ulice budu prohodne i da bude što manje nezgoda, a Novosađani koji nemaju potreban alat za čišćenje snega mogu da se jave u svoje Mesne zajednice i nadležnim gradskim preduzećima.

Novi Sad, 7. februar 2012. godine