Čitaj mi

IZMENA TRASE NA LINIJAMA 1, 2, 3, 5, 5N, 8, 10, 12, 14, 15, 17 i 18 (FAZA 3)

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve (IV-34-5281/23 od 07.07.2023) određuje se privremena izmena trase autobuskih linija 1, 2, 3, 5, 5N, 8, 10, 12, 14, 15, 17 i 18 zbog radova na rekonstrukciji kolovoza u Uspenskoj ulici u Novom Sadu. Izmenjen režim saobraćaja linija 1, 2, 3, 5, 5N, 8, 10, 12, 14, 15, 17 i 18  važi od 26.07.2023. do 01.08.2023. godine.

LINIJA BROJ 1
Smer sa Klise: Na raskrsnici Kisačke i Bulevara Jaše Tomića, autobusi skreću desno na Bulevar Jaše Tomića i kreću se do raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Bulevara oslobođenja, gde autobusi skreću levo na Bulevar oslobođenja. Autobusi nastavljaju pravo Bulevarom oslobođenja do raskrsnice Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice, gde skreću levo u Jevrejsku i kreću se pravo do raskrsnice Jevrejske ulice i Bulevara Mihajla Pupina, gde skreću desno na Bulevar Mihajla Pupina i nastavljaju redovnom trasom kretanja.
Na izmenjenom delu trase, linija 1 koristi samo stajalište Bulevar oslobođenja – Bulevar Jaše Tomića.
Smer sa Limana: Na raskrsnici Bulevara Mihajla Pupina i Jevrejske ulice, autobusi skreću levo u Jevrejsku i kreću se do raskrsnice Jevrejske ulice i Bulevara oslobođenja, gde skreću desno na Bulevar oslobođenja. Autobusi nastavljaju pravo Bulevarom oslobođenja do raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara Jaše Tomića, gde skreću desno na Bulevar Jaše Tomića i kreću se do raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice, gde skreću levo u Kisačku ulicu i nastavljaju redovnom trasom kretanja.
Na izmenjenom delu trase, linija 1 koristi samo stajališta Bulevar oslobođenja – Jevrejska i Bulevar Jaše Tomića – Bulevar oslobođenja.
LINIJA BROJ 2
Smer sa Novog naselja: Iz Jevrejske ulice skreće desno na Bulevar Mihajla Pupina, desno na Trg neznanog junaka, levo na Kej žrtava racije, levo Trg neznanog junaka gde izdržava vreme do narednog polaska (ispred zgrade DTD).
Na izmenjenom delu trase, linija 2 koristi samo stajalište Bulevar Mihajla Pupina-Pothodnik.
Smer prema Novom naselju: Polazno stajalište linije broj 2 je Bulevar Mihajla Pupina  -Pothodnik (ispred TC „BAZAR“), odakle skreće levo u Jevrejsku ulicu i nastavlja redovnom trasom.
LINIJA BROJ 3
Smer sa Detelinare: Sa Bulevara kralja Petra I skreće desno na Bulevar oslobođenja, nakon toga levo u Jevrejsku ulicu i desno na Bulevar Mihajla Pupina, dalje nastavlja redovnom trasom.
Na izmenjenom delu trase koristi samo stajalište Bulevar oslobođenja-Bulevar kralja Petra
Smer iz Petrovaradina: Sa Bulevara Mihajla Pupina skreće levo u Jevrejsku ulicu, zatim desno na Bulevar oslobođenja, pa levo na Bulevar kralja Petra I  odakle nastavlja redovnom trasom.

 

LINIJA BROJ 5
Smer sa Tem. puta: Iz Temerinske ulice desno u Kisačku ulicu, zatim levo na Bulevar kralja Petra I, nakon čega skreće levo na Bulevar oslobođenja, a zatim desno u ulicu Novosadskog sajma odakle nastavlja redovnom trasom.
Smer sa Avijat. naselja: Iz ulice Novosadskog sajma levo na Bulevar oslobođenja, zatim desno na Bulevar kralja Petra I, nakon čega skreće desno u Kisačku ulicu posle čega skreće levo u Temerinsku ulicu odakle nastavlja redovnom trasom.
Na izmenjenom delu trase koristi samo stajalište Bulevar oslobođenja-Pokrajinski SUP
LINIJA BROJ 5N
Smer sa Najlona: Iz Temerinske ulice desno u Kisačku ulicu, zatim levo na Bulevar kralja Petra I, nakon čega skreće desno na Bulevar oslobođenja i dalje nastavlja redovnom trasom.
Na izmenjenom delu trase koristi samo stajalište Kisačka – Temerinska.
Smer prema Najlonu: Sa Bulevara oslobođenja skreće levo na Bulevar kralja Petra I, nakon toga skreće desno u Kisačku ulicu, zatim levo u Temerinsku i dalje nastavlja redovnom trasom.
Na izmenjenom delu trase koristi samo stajalište Bulevar kralja Petra-Bulevar oslobođenja.
LINIJA BROJ 8
Smer sa Limana: Sa Bulevara Mihajla Pupina, autobusi skreću levo u Jevrejsku ulicu, zatim desno na Bulevar oslobođenja, zatim skreće levo na Bulevar kralja Petra I i dalje nastavlja redovnom trasom.
Smer sa Novog Naselja: Sa Bulevara kralja Petra I skreće desno na Bulevar oslobođenja, nakon toga levo u Jevrejsku ulicu i desno na Bulevar Mihajla Pupina dalje nastavlja redovnom trasom.
Na izmenjenom delu trase koristi samo stajalište Bulevar oslobođenja-Bulevar kralja Petra
LINIJA BROJ 10
Smer prema Ind. zoni Jug: Skraćuje se trasa tako da linija saobraća sa polaznog stajališta Bulevar Jaše Tomića – Bulevar oslobođenja (stajalište linija broj 7b, 11a, 14) i dalje nastavlja redovnom trasom.
Smer od Ind. zoni Jug: Skraćuje se trasa tako da sa Bulevara Jaše Tomića linija završava na terminalu „Železnička Stanica“.
LINIJA BROJ 12
Smer prema Centru: Od raskrsnice ulice Žarka Zrenjanina i Bulevara Mihajla Pupina autobusi skreću desno na Bulevar Mihajla, desno na Trg neznanog junaka, levo na Kej žrtava racije, levo Trg neznanog junaka gde izdržava vreme do narednog polaska (ispred zgrade DTD).
Na izmenjenom delu trase koristi samo stajalište Bulevar Mihajla Pupina-Sonje Marinković.
Smer prema Telepu: Polazno Stajalište linije broj 12 je Žarka Zrenjanina – Opština, gde dalje nastavlja redovnom trasom.

LINIJA BROJ 14
Smer od Sajlova: Iz Jevrejske ulice skreće desno na Bulevar Mihajla Pupina, desno na Trg neznanog junaka, levo na Kej žrtava racije, levo Trg neznanog junaka gde izdržava vreme do narednog polaska (ispred zgrade DTD). 
Na izmenjenom delu trase, linija 14 koristi samo stajalište Bulevar Mihajla Pupina-Pothodnik.
Smer prema Sajlovu: Polazno stajalište linije broj 14 je Bulevar Mihajla Pupina  -Pothodnik (ispred TC „BAZAR“), odakle skreće levo u Jevrejsku ulicu i nastavlja redovnom trasom.
LINIJA BROJ 15
Smer prema Ind. zoni Sever: Skraćuje se trasa tako da linija saobraća sa polaznog stajališta Bulevar Jaše Tomića – Bulevar oslobođenja (stajalište linija 11b, 15, 16, 17, 20  u smeru ka Kisačkoj ulici) i dalje nastavlja redovnom trasom.
Smer od Ind. zoni Sever: Skraćuje se trasa tako da sa Bulevara Jaše Tomića linija završava na terminalu „Železnička stanica“
LINIJA BROJ 17
Smer prema BIG-u: Skraćuje se trasa tako da linija saobraća sa polaznog stajališta Bulevar Jaše Tomića – Bulevar oslobođenja (stajalište linija 11b, 15, 16, 17, 20  u smeru ka Kisačkoj ulici) i dalje nastavlja redovnom trasom.
Smer iz BIG-a: Autobusi od raskrsnice Kisačka – Bulevar Jaše Tomića, gde skreću desno na Bulevar Jaše Tomića i završavaju na terminalu „Železnička stanica“
LINIJA BROJ 18A
Autobusi iz Jevrejske ulice skreću desno na Bulevar Mihajla Pupina i dalje nastavljaju redovnom trasom.
LINIJA BROJ 18B
Autobusi sa Bulevara Mihajla Pupina skreću levo u Jevrejsku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom.

Polazak u 4:35 iz Begeča koji u napomeni ima C (saobraća do centra Novog Sada), ne saobraća do centra, već svojom redovnom trasom do Železničke stanice.