Čitaj mi

IZMENA TRASE LINIJA BROJ 1, 3, 5, 5N I 8

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, 19. i 20. marta 2022. godine  menjaju se trase autobuskih linija broj 1, 3, 5, 5N i 8 zbog izvođenja radova na objektu Srpskog narodnog pozorišta.

LINIJA BROJ 1 (smer sa Limana)
Od raskrsnice Bulevar Mihajla Pupina/Jevrejska autobusi skreću levo u Jevrejsku ulicu, desno na Bulevar oslobođenja, desno na Bulevar kralјa Petra I, levo u Kisačku ulicu i dalјe nastavlјaju redovnom trasom.
Autobusi na liniji broj 1 u smeru sa Klise saobraćaju redovnom trasom.
LINIJA BROJ 3  (smer iz Petrovaradina)
Od raskrsnice Bulevar Mihajla Pupina/Jevrejska autobusi skreću levo u Jevrejsku ulicu, desno na Bulevar oslobođenja, levo na Bulevar kralјa Petra I i dalјe nastavlјaju redovnom trasom.
Autobusi na liniji broj 3 u smeru sa Detelinare saobraćaju redovnom trasom.
LINIJA BROJ 5  (smer sa Avijatičarskog naselјa)
Od raskrsnice Novosadskog sajma/Bulevar oslobođenja autobusi skreću levo na Bulevar oslobođenja, desno na Bulevar kralјa Petra I, desno u Kisačku ulicu, levo u Temerinsku ulicu i dalјe nastavlјaju redovnom trasom kretanja.
Autobusi na liniji broj 5 u smeru sa Temerinskog puta saobraćaju redovnom trasom.

LINIJA BROJ 5N (smer sa Ž.stanice)
Od raskrsnice Bulevar oslobođenja/Bulevar kralјa Petra I autobusi skreću levo na Bulevar kralјa Petra I, desno u Kisačku ulicu, levo u Temerinsku ulicu i dalјe nastavlјaju redovnom trasom kretanja.
Autobusi na liniji broj 5N u smeru sa Temerinskog puta saobraćaju redovnom trasom.
LINIJA BROJ 8  (smer sa Limana)
Od raskrsnice Bulevar Mihajla Pupina/Jevrejska autobusi skreću levo u Jevrejsku ulicu, desno na Bulevar oslobođenja, levo na Bulevar kralјa Petra I i dalјe nastavlјaju redovnom trasom.
Autobusi na liniji broj 8 u smeru sa Novog naselјa saobraćaju redovnom trasom.

Privremena izmena trase linije broj 74

Zbog radova na okretnici na Popovici, od 7:00 časova 21. marta 2022. godine privremeno će biti skraćena trasa linije broj 74 Novi Sad-Popovica.
Polasci iz Novog Sada saobraćaće do raskrsnice ulica Fruškogorski put/Majdanska, odakle će po redu vožnje biti obavlјani i polasci za Novi Sad