Čitaj mi

GRADONAČELNIK ĐURIĆ UGOSTIO JUNIORE ATLETSKOG KLUBA ,,VOJVODINA”

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić zajedno sa članom Gradskog veća za sport i omladinu Ognjenom Cvjetićaninom u Svečanoj sali Gradske kuće upriličio je prijem za juniore i upravu Atletskog kluba ,,Vojvodina”.

Tom prilikom gradonačelnik Đurić im je uputio čestitku na rezultatima ostvarenim u finalu KUP-a Srbije, kao i uspehu koji je prepoznao Atletski savez Srbije,  proglasivši Atletski klub ,,Vojvodina” najboljim atletskom klubom u 2022. godini u Republici Srbiji.

- Grad Novi Sad se afirmiše kao Grad sporta i mladih, koji neguje vrednosti truda, discipline i timskog duha. Odlučnost, posvećenost i strast koju pokazujete prema atletici nije samo vaš lični uspeh, već je to postignuće, koje svakog od nas čini ponosnim. Svedoci smo da ste, kroz mnogo odricanja i napornog rada, postali pravi ambasadori našeg grada i naše zemlje, i zbog toga vam upućujem iskrene čestitke. Verujemo u vaš potencijal i nadamo se da će buduće generacije atletičara gledati u vas kao uzore i inspiraciju. Nastavite sa svojim predanim radom, verujte u sebe, svoje snove i svoj tim  – izjavio je gradonačelnik Đurić.

Gradonačelnik Đurić je istakao da Grad Novi Sad prepoznaje i ceni trud sportista te će nastaviti da obezbeđuje sve potrebne uslove za treninge, takmičenja, dalji rad i napredovanje, i poželeo im puno uspeha na budućim takmičenjima sa porukom da zajedno kreiramo budućnost u kojoj će Novi Sad još snažnije odjekivati na svetskoj atletskoj sceni.

Atletski klub ,,Vojvodina” u decembru 2021. godine obeležio je stogodišnjicu postojanja i rada, a danas klub broji preko 800 aktivnih članova.

Novi Sad, 11. oktobar  2023. godine