Čitaj mi

GRAD NOVI SAD I PIRAEUS BANKA POTPISALI UGOVOR O DONIRANJU KONTEJNERA ZA PRIKUPLJANJE PAPIRA

Zamenik gradonačelnika Novog Sada mr Zoran Mandić potpisao je donatorski ugovor sa regionalnim menadžerom Piraeus banke Arijanom Dugajlić, kojim se ova banka obavezuje da će gimnaziji Isidora Sekulić i OŠ Đorđe Natošević donirati kontejnere za prikupljanje papira u okviru akcije "Napuni do vrha".

- Moramo da probudimo svest, kako pojedinaca, tako i svest kompanija koje svakako imaju uticaj na životnu okolinu. U svakom društvu, velike kompanije imaju bitnu ulogu i u skladu sa tim, bitno je da pravovremeno reaguju na negativne promene u svojoj životnoj okolini, jer su ekonomske posledice nereagovanja na ekološke promene ogromne - istakao je mr Zoran Mandić apelujući i na ostale kompanije da se priključe akciji koju je pokrenulo Ministarstvo za zaštitu životne sredine „Očistimo Srbiju“.

Regionalni menadžer Piraeus banke Arijana Dugajlić napomenula je da Piraeus banka ima za cilj podizanje svesti građana Srbije o značenju zaštite životne sredine, kao i o važnosti planskog prikupljanja i separacije papira. Akcija "Napuni do vrha" podrazumeva donacije kontejnera i kutija za prikupljanje papira u svim gradovima i opštinama u kojima Piraeus banka posluje.

Novi Sad, 16. decembar 2010. godine