Čitaj mi

DODELA NOVOGODIŠNJIH PAKETIĆA UNIVEREKSPORTA DECI U PU „RADOSNO DETINJSTVO“

Član Gradskog veća za zdravstvo prof. dr Aleksandar Kiralj prisustvovao je dodeli novogodišnjih paketića koje je kompanija Univereksport poklonila deci iz PU „Radosno detinjstvo“. Predškolskoj ustanovi Novog Sada u okviru koje posluje 67 vrtića na teritoriji Grada, poklonjeno je 15 500 novogodišnjih paketića za mališane.


- Drago mi je da se humanitarni projekat kompanije “Univereksport” nastavio i ove godine. Jednom od najvećih donacija u istoriji “Radosnog detinjstva” pokazali su veliku društvenu korporativnu odgovornost i dali primer kako je moguće uspešno raditi svoj posao i istovremeno biti društveno odgovoran. Najvažnije od svega je da su ovim obradovali svako dete iz Predškolske ustanove povodom predstojećih praznika - rekao je prof. dr Aleksandar Kiralj i zahvalio se kompaniji „Univereksport“ u ime Grada Novog Sada.

Novogodišnji paketići će pored novosadskih vrtića stići i u vrtiće “Radosnog detinjstva” u Kovilju, Kaću, Budisavi, Petrovaradinu, Sremskim Karlovcima, Sremskoj Kamenici, Rumenci, Futogu, Veterniku, Begeču, kao i svim ostalim mestima u okviru kojih posluju vrtići Radosnog detinjstva Grada Novog Sada.

Novi Sad, 21. decembar 2011. godine