Čitaj mi

AUTO-MOTO BERZA NA NOVOSADSKOM SAJMU

Član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević prisustvovao je konferenciji za novinare na kojoj je najavlјena manifestacija „Auto-moto berza“. Manifestacija će biti održana 21. i 22. septembra, na Novosadskom sajmu u organizaciji Saveza vozača Vojvodine i Novosadskog sajma. Konferenciji su prisustvovali i direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković kao i predsednik Saveza vozača Vojvodine Marko Topo.

- Drago mi je da Novi Sad dobija još jednu sajamsku manifestaciju koja će obogatiti ponudu Novosadskog sajma, ali i dobru priliku za lokalne auto-dilere, koji su važan segment privrede našeg grada, da predstave svoju ponudu. Ovo je takođe izuzetna prilika za sve posetioce da na jednom mestu vide ponudu polovnih automobila, ali i čitav niz događaja koji su do sada bili posebne manifestacije. Imajući u vidu renome insitucija koje organizuju ovaj događaj siguran sam da će on imati kvalitet i  da će postati tradicionalan u kalendaru Novosadskog sajma – rekao je Radojević i pozvao sve građane da tokom vikenda posete Novosadski sajam gde ih očekuje veliki broj izlagača.

Direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković je istakao da je menadžment Novosadskog sajma tokom poslednjih pet godina, odlučio da sajamski prostor, koji je dobro lociran, stavi u funkciju, te je počeo sa sarađuje i sa udruženjima građana i pojedincima.

-Tržište polovnih automobila u Srbiji je izuzetno veliko, procenili smo da to može da bude atraktivan sadržaj za posetioce i zato Novosadski sajam ovu jesenju sezonu započinje ranije, „Auto-moto berzom“. Zahvalјujem se članu Gradskog veća Radojeviću i gradonačelniku Vučeviću koji podržavaju sve naše inicijative na Novosadskom sajmu i nadam se da će ova sajamska manifestacija da doživi svoj uspeh i uđe u redovan kalendar za naredni period – naglasio je Cvetković.

Cilј „Auto-moto berze“ je da Sajmom polovnih automobila, dostavnih vozila, motora i opreme podrži lokalno tržište i ponuđače, a potencijalnim kupcima, na jednom mestu, omogući uvid u kompletnu ponudu.

Kako je istakao predsednik Saveza vozača Vojvodine Marko Topo, posetioce očekuju izložbe „Old timera“ i „Custom“(modifikovanih) vozila, predstavlјanje auto-moto klubova i udruženja, Berza maketa i igračaka automobila, „Car show Drift“ zabavni program, Saobraćajna olimpijada i zatvaranje moto sezone sa muzičkim programom. Takođe, posetioci će imati priliku da se druže sa lјubitelјima motociklizma i da uživaju u mnoštvu aktivnosti koje su spremili izlagači, a najmlađe posetioce očekuju vredni pokloni i nagrade – rekao je Marko Topo.

Otvaranje manifestacije zakazano je za subotu, 21. septembra u 10.00 časova. Cena ulaznice za posetioce je 200 dinara, a uz svaku kulјenu ulaznicu Atlas servis dodelјuje besplatnu pomoć na putu tokom tri meseca.

Novi Sad, 16. septembar 2019. godine