Čitaj mi

12. JUNIORSKO OTVORENO PRVENSTVO U TENISU ZA IGRAČE DO 18 GODINA U NOVOM SADU

Član Gradskog veća za sport i omladinu Aleksandar Kravić, učestvovao je na današnjoj konferenciji za novinare povodom dvanaestog Međunarodnog juniorskog prvenstva u tenisu do 18 godina koje će u Novom Sadu biti održano od 13. do 17.septembra 2010 godine. Novinarima su se obratili i direktor turnira Mihajlo Knezi i teniserka teniskog kluba Novi Sad Olivera Tadijin koja učestvuje na ovom turniru.

Aleksandar Kravić rekao je da su Gradska uprava za sport i gradonačelnik pružili punu podršku ovom turniru jer Grad Novi Sad prepoznaje i promoviše prave vrednosti, mlade sportiste i zdrav način života.

-Očekujem da ćemo i ubuduće imati dobru saradnju i priliku da se na sledećim turnirima Grad još više uključi, s obzirom na veliki značaj ovog prvenstva.- rekao je Aleksandar Kravić.

Direktor turnira Mihajlo Knezi naglasio je da je organizacija ovakvog turnira veoma zahtevna i teška pa je samim tim i veći značaj što je Grad Novi Sad kao pokrovitelj stao iza ovakve manifestacije. Ovim je omogućeno pre svega da naši igrači dobiju direktne ulaznice za ovaj izuzetno jak turnir na kojem učestvuju igrači iz 33 zemlje sveta, sa svih kontinenata.

Mlada teniserka Olivera Tadijin zahvalila se Gradu jer joj je omogućeno da kao jedina Novosađanka ovaj put igra u glavnom žrebu turnira svetskih razmera u našem gradu.

Novi Sad, 10. septembar 2010. godine