Читај ми

ЗАВРШЕНО ОПРЕМАЊЕ НОВЕ ЗГРАДЕ ОШ "ДУШАН РАДОВИЋ"

У новој згради Основне школе "Душан Радовић" на Клиси, комплетирана је сва опрема и спортски реквизити која су финансирани из средстава Европске инвестиционе банке. Нови објекат најстарије новосадске основне школе има приземље и спрат, са модерном фискултурном салом, дистрибутивном кухињом, трпезаријом, амбулантом и лифтом и потпуно је прилагођена особама са инвалидитетом.

- Ова зграда има површину око 3.500 квадрата и прима око 600 ученика, од укупно 1.870, колико похађа ОШ "Душан Радовић" на четири локације у 70 одељења. Објекат је отворен половином септембра и тада смо најавили да ће опремање зграде  бити комплетиранo до краја године. Драго ми је што је посао завршен у најављеном року и што ће ученици ОШ "Душан Радовић" имати најбоље могуће услове за школовање – истакао је члан Градског већа за образовање мр Владимир Јелић.

Примопредаји опреме у ОШ "Душан Радовић" присуствовали су помоћник министра просвете Љубиша Антонијевић, директор Јединице за управљање пројектима Александар Симоновић, начелница Градске управе за образовање Лидија Томаш и представници школе.

Нови Сад, 17. новембар 2014. године