Čitaj mi

ZAVRŠENO OPREMANJE NOVE ZGRADE OŠ "DUŠAN RADOVIĆ"

U novoj zgradi Osnovne škole "Dušan Radović" na Klisi, kompletirana je sva oprema i sportski rekviziti koja su finansirani iz sredstava Evropske investicione banke. Novi objekat najstarije novosadske osnovne škole ima prizemlјe i sprat, sa modernom fiskulturnom salom, distributivnom kuhinjom, trpezarijom, ambulantom i liftom i potpuno je prilagođena osobama sa invaliditetom.

- Ova zgrada ima površinu oko 3.500 kvadrata i prima oko 600 učenika, od ukupno 1.870, koliko pohađa OŠ "Dušan Radović" na četiri lokacije u 70 odelјenja. Objekat je otvoren polovinom septembra i tada smo najavili da će opremanje zgrade  biti kompletirano do kraja godine. Drago mi je što je posao završen u najavlјenom roku i što će učenici OŠ "Dušan Radović" imati najbolјe moguće uslove za školovanje – istakao je član Gradskog veća za obrazovanje mr Vladimir Jelić.

Primopredaji opreme u OŠ "Dušan Radović" prisustvovali su pomoćnik ministra prosvete Ljubiša Antonijević, direktor Jedinice za upravlјanje projektima Aleksandar Simonović, načelnica Gradske uprave za obrazovanje Lidija Tomaš i predstavnici škole.

Novi Sad, 17. novembar 2014. godine