Читај ми

ОБИЛАЗАК ПРВЕ ГРАДСКЕ КОНЦЕРТНЕ ДВОРАНЕ У НОВОМ САДУ

Позивамо вас на обилазак прве Градске концертне дворане у Новом Саду, који ће бити одржан у петак, 13. новембра, са почетком у 10.30 (Нова музичка и балетска школа, Булевар цара Лазара 67), а којем ће присуствовати и министарка културе и информисања, Маја Гојковић.

Након обиласка, биће уприличена и конференција за медије у 11 сати у Градској кући, поводом представљања резултата после деценијског рада на добијању титуле Европске престонице културе.

Тим поводом, присутнима ће се обратити:
1. Маја Гојковић, министарка културе и информисања
2. Милош Вучевић, градоначелник Новог Сада
3. Немања Миленковић, директор Фондације „Нови Сад – Европска престоница културе“
Због мера безбедности и превенције услед епидемиолошке ситуације неопходно је да у обиласку и на конференцији носите маске и придржавате се мера физичког дистанцирања. Предвиђено је да обиласку Градске концертне дворане присуствују фотографи и сниматељи, којима ће се у Градској кући, на коференцији, придружити и њихове колеге новинари.

Молимо вас да нам ваше присуство пријавите најкасније до четвртка, 12. новембра, до 14 сати, тако што ће те нам на мејл адресу press@ns2021.rs послати име, презиме и број личне карте новинара/ке, сниматеља/ке, фотографа/киње.

Обавештење за фотографе и сниматеље: окупљање представника медија је предвиђено у 10.30 часова на главном улазу у Балетску и музичку школу. Представницима медија обезбеђен је паркинг у дворишту школе.

У случају промене епидемиолошких мера, обавестићемо вас о алтернативним терминима и форматима реализације овог догађаја.

Нови Сад, 12. новембар 2020. године