Čitaj mi

OBILAZAK PRVE GRADSKE KONCERTNE DVORANE U NOVOM SADU

Pozivamo vas na obilazak prve Gradske koncertne dvorane u Novom Sadu, koji će biti održan u petak, 13. novembra, sa početkom u 10.30 (Nova muzička i baletska škola, Bulevar cara Lazara 67), a kojem će prisustvovati i ministarka kulture i informisanja, Maja Gojković.

Nakon obilaska, biće upriličena i konferencija za medije u 11 sati u Gradskoj kući, povodom predstavlјanja rezultata posle decenijskog rada na dobijanju titule Evropske prestonice kulture.

Tim povodom, prisutnima će se obratiti:
1. Maja Gojković, ministarka kulture i informisanja
2. Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada
3. Nemanja Milenković, direktor Fondacije „Novi Sad – Evropska prestonica kulture“
Zbog mera bezbednosti i prevencije usled epidemiološke situacije neophodno je da u obilasku i na konferenciji nosite maske i pridržavate se mera fizičkog distanciranja. Predviđeno je da obilasku Gradske koncertne dvorane prisustvuju fotografi i snimatelјi, kojima će se u Gradskoj kući, na koferenciji, pridružiti i njihove kolege novinari.

Molimo vas da nam vaše prisustvo prijavite najkasnije do četvrtka, 12. novembra, do 14 sati, tako što će te nam na mejl adresu press@ns2021.rs poslati ime, prezime i broj lične karte novinara/ke, snimatelјa/ke, fotografa/kinje.

Obaveštenje za fotografe i snimatelјe: okuplјanje predstavnika medija je predviđeno u 10.30 časova na glavnom ulazu u Baletsku i muzičku školu. Predstavnicima medija obezbeđen je parking u dvorištu škole.

U slučaju promene epidemioloških mera, obavestićemo vas o alternativnim terminima i formatima realizacije ovog događaja.

Novi Sad, 12. novembar 2020. godine