Читај ми

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРИВРЕМЕНОЈ ИЗМЕНИ РЕЖИМА САОБРАЋАЈА У ПОДГРАЂУ

На захтев Фондације "Нови Сад 2021 - Европска престоница културе", а због програма, у оквиру платформе „Калеидоскоп културе“ који се одржава 24. августа, Градска управа за саобраћај и путеве Града Новог Сада издала је решење о привременој измени режима саобраћаја у улицама Београдској, Штросмајеровој Лисинског, Владимира Назора и Прерадовићевој у Петроварадину.

У улицама Штросмајеровој, Лисинског и Владимира Назора забрањује се саобраћај, заустављање и паркирање у периоду од 23. августа, у 8.00 часова до 25. августа, у 6.00 часова.

У Улици Београдској забрањује се саобраћај и заустављање и паркирање у периоду од 24. августа у поноћ до 25. августа у, 6,00 часова.

Улица Прерадовићева привремено постаје "слепа улица" од приступног пута ка Тврђави до Београдске капије, а саобраћај са Варадинског моста усмерава се удесно према Каменичком путу и Кеју скојеваца.

Подносилац захтева има обавезу да постави, одржава и контролише саобраћајну сигнализацију, а очекује се и да Јавно градско саобраћајно предузеће "Нови Сад" привремено измени трасу аутобуских линија јавног градског, приградског и међумесног превоза путника.

Нови Сад, 22. август 2019. године