Čitaj mi

OBAVEŠTENJE O PRIVREMENOJ IZMENI REŽIMA SAOBRAĆAJA U PODGRAĐU

Na zahtev Fondacije "Novi Sad 2021 - Evropska prestonica kulture", a zbog programa, u okviru platforme „Kaleidoskop kulture“ koji se održava 24. avgusta, Gradska uprava za saobraćaj i puteve Grada Novog Sada izdala je rešenje o privremenoj izmeni režima saobraćaja u ulicama Beogradskoj, Štrosmajerovoj Lisinskog, Vladimira Nazora i Preradovićevoj u Petrovaradinu.

U ulicama Štrosmajerovoj, Lisinskog i Vladimira Nazora zabranjuje se saobraćaj, zaustavlјanje i parkiranje u periodu od 23. avgusta, u 8.00 časova do 25. avgusta, u 6.00 časova.

U Ulici Beogradskoj zabranjuje se saobraćaj i zaustavlјanje i parkiranje u periodu od 24. avgusta u ponoć do 25. avgusta u, 6,00 časova.

Ulica Preradovićeva privremeno postaje "slepa ulica" od pristupnog puta ka Tvrđavi do Beogradske kapije, a saobraćaj sa Varadinskog mosta usmerava se udesno prema Kameničkom putu i Keju skojevaca.

Podnosilac zahteva ima obavezu da postavi, održava i kontroliše saobraćajnu signalizaciju, a očekuje se i da Javno gradsko saobraćajno preduzeće "Novi Sad" privremeno izmeni trasu autobuskih linija javnog gradskog, prigradskog i međumesnog prevoza putnika.

Novi Sad, 22. avgust 2019. godine