Čitaj mi

URUČENE DONACIJE AKCIJE ''FRIŽIDER TOPLOG SRCA''

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je uručenju donacija, koje su prikupljene u okviru akcije ''Frižider toplog srca'', predstavnicima Udruženja ratnih vojnih invalida Grada Novog Sada, kao i samohranoj majci troje dece Danijeli Visošević.
Akciju je realizovao Radio Signal uz podršku Grada Novog Sada, a još tri ''frižidera toplog srca'' biće predata Udruženju romskih studenata koji u svojim prostorijama brinu i o deci iz naselja “Bangladeš”, porodici Ćirić sa naselja Adice kao i porodici Šumar iz Sremske Kamenice čija je kuća oštećena u poplavama.

- Drago mi je da je akcija i ove godine uspešno realizovana i zahvaljujem se svim sugrađanima koji su u njoj učestvovali. Novi Sad je ponovo pokazao da ima veliko, toplo srce. Hvala predstavnicima Radija Signal i svim medijima koji su podržali akciju. Nadam se da ćemo i u 2016. godini imati mnogo humanitarnih dešavanja, jer je solidarnost potrebna. Novosađani su u 2015. godini pokazali visok stepen humanosti, i još jednom im se zahvaljujem. Ponosan sam i srećan što sam gradonačelnik grada tako divnih i dobrih ljudi - naglasio je gradonačelnik Miloš Vučević.

Predsednik Udruženja ratnih vojnih invalida Grada Novog Sada Slobodan Vračević zahvalio se Radiju Signal, svim ljudima dobre volje, ali i gradu i gradonačelniku, na donaciji koja je dodeljena članu Udruženja kojem je bilo najpotrebnije.

''Frižideri toplog srca'' bili su postavljeni u centru grada od 14. do 26. decembra u okviru akcije koja je održana treći put, a sugrađani su donosili nekvarljivu, kupljenu hranu sa deklaracijom kao i slatkiše i grickalice za decu. Kako su rekli organizatori, sakupljeno je i više nego dovoljno hrane, pa će biti odneta i u Svratište za decu ulice i u Dnevni boravak za beskućnike.

Novi Sad, 26. decembar 2015. godine