Читај ми

УРУЧЕНЕ ДОНАЦИЈЕ АКЦИЈЕ ''ФРИЖИДЕР ТОПЛОГ СРЦА''

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић присуствовао је уручењу донација, које су прикупљене у оквиру акције ''Фрижидер топлог срца'', представницима Удружења ратних војних инвалида Града Новог Сада, као и самохраној мајци троје деце Данијели Висошевић.
Акцију је реализовао Радио Сигнал уз подршку Града Новог Сада, а још три ''фрижидера топлог срца'' биће предата Удружењу ромских студената који у својим просторијама брину и о деци из насеља “Бангладеш”, породици Ћирић са насеља Адице као и породици Шумар из Сремске Каменице чија је кућа оштећена у поплавама.

- Драго ми је да је акција и ове године успешно реализована и захваљујем се свим суграђанима који су у њој учествовали. Нови Сад је поново показао да има велико, топло срце. Хвала представницима Радија Сигнал и свим медијима који су подржали акцију. Надам се да ћемо и у 2016. години имати много хуманитарних дешавања, јер је солидарност потребна. Новосађани су у 2015. години показали висок степен хуманости, и још једном им се захваљујем. Поносан сам и срећан што сам градоначелник града тако дивних и добрих људи - нагласио је градоначелник Милош Вучевић.

Председник Удружења ратних војних инвалида Града Новог Сада Слободан Врачевић захвалио се Радију Сигнал, свим људима добре воље, али и граду и градоначелнику, на донацији која је додељена члану Удружења којем је било најпотребније.

'Фрижидери топлог срца'' били су постављени у центру града од 14. до 26. децембра у оквиру акције која је одржана трећи пут, а суграђани су доносили некварљиву, купљену храну са декларацијом као и слаткише и грицкалице за децу. Како су рекли организатори, сакупљено је и више него довољно хране, па ће бити однета и у Свратиште за децу улице и у Дневни боравак за бескућнике.

Нови Сад, 26. децембар 2015. године