Čitaj mi

NOVOSAĐANKA SVETLANA MOJIĆ U GRADSKOJ KUĆI

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je u Gradskoj kući Novosađanku Svetlanu Mojić, dobitnicu svetske nagrade „International Yaht & Aviation Awards 2014“ koja joj je u Londonu dodelјena od strane vodećeg engleskog časopisa „Desing at All" za dizajn enterijera “boinga 787 VIP“.

-Velika mi je čast što danas imam priliku da upoznam Svetlanu Mojić i da joj poželim dobrodošlicu u našoj Gradskoj kući. Sve nas je u Novom Sadu, ali i u celoj zemlјi obradovala vest da je Svetlana dobila ovo veliko priznanje. Ponosni smo na sve naše sugrađane i sunarodnike kada postignu tako zapažene rezultate, pre svega na internacionalnom nivou. Mislim da u moru problema često ne vidimo one najkvalitetnije, a želјa nam je da imamo mnogo sugrađana poput Svetlane i to treba da bude slika i prilika i našeg Grada i države -  rekao je gradonačelnik uputivši čestitke Svetlani Mojić .

Ovo prestižno priznanje Svetlani Mojić, arhitektkinji koja je prethodnih godina globalni uspeh postigla i u kreiranju enterijera jahti, potvrdilo je njen status jednog od najbolјih dizajnera luksuznih plovila, aviona, rezidencijalnih objekata, vila, hotela i marina u svetu.

-Klijent nas je prijavio za takmičenje i konkurisali smo krajem decembra prošle godine. Ušli smo u najuži krug, gde je bilo šest različitih timova kompanija koje imaju i po nekoliko hilјada zaposlenih. Sam ulazak u taj krug takmičenja već predstavlјa uspeh, a pobeda je dokaz da treba da nastavio u ovom pravcu, jer je očigledno da lјudi iz naše zemlјe koji rade za inostranstvo mogu ravnopravno da se takmiče sa stranim stručnjacima – istakla je Svetlana Mojić zahvalivši se gradonačelniku na prijemu u Gradskoj kući.

Novi Sad, 5. jun 2014. godine