Читај ми

НОВОСАЂАНКА СВЕТЛАНА МОЈИЋ У ГРАДСКОЈ КУЋИ

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић примио је у Градској кући Новосађанку Светлану Мојић, добитницу светске награде „International Yaht & Aviation Awards 2014“ која јој је у Лондону додељена од стране водећег енглеског часописа „Desing at All" за дизајн ентеријера “боинга 787 ВИП“.

-Велика ми је част што данас имам прилику да упознам Светлану Мојић и да јој пожелим добродошлицу у нашој Градској кући. Све нас је у Новом Саду, али и у целој земљи обрадовала вест да је Светлана добила ово велико признање. Поносни смо на све наше суграђане и сународнике када постигну тако запажене резултате, пре свега на интернационалном нивоу. Мислим да у мору проблема често не видимо оне најквалитетније, а жеља нам је да имамо много суграђана попут Светлане и то треба да буде слика и прилика и нашег Града и државе -  рекао је градоначелник упутивши честитке Светлани Мојић .

Ово престижно признање Светлани Мојић, архитекткињи која је претходних година глобални успех постигла и у креирању ентеријера јахти, потврдило је њен статус једног од најбољих дизајнера луксузних пловила, авиона, резиденцијалних објеката, вила, хотела и марина у свету.

-Клијент нас је пријавио за такмичење и конкурисали смо крајем децембра прошле године. Ушли смо у најужи круг, где је било шест различитих тимова компанија које имају и по неколико хиљада запослених. Сам улазак у тај круг такмичења већ представља успех, а победа је доказ да треба да наставио у овом правцу, јер је очигледно да људи из наше земље који раде за иностранство могу равноправно да се такмиче са страним стручњацима – истакла је Светлана Мојић захваливши се градоначелнику на пријему у Градској кући.

Нови Сад, 5. јун 2014. године