Čitaj mi

JGSP- AUTOBUSKA LINIJA NOVI SAD-AERODROM "NIKOLA TESLA"

Javno gradsko saobraćajno preduzeće „Novi Sad“ obaveštava korisnike usluga da će registrovana linija Novi Sad – Aerodrom „Nikola Tesla“ – Novi Sad, nastaviti da saobraća po utvrdjenom redu vožnje i posle završetka Muzičkog festivala „Egzit“.

Upravni odbor JGSP Novi Sad, na osnovu prvih analiza popunjenosti i ekonomske rentabilnosti navedene linije, uvažavajući pozitivne reakcije javnosti i korisnika usluga jednoglasno je doneo Odluku o izmeni cene prevoza putnika na navedenoj liniji, utvrđivanjem cene pojedinačne karte od 700 dinara – u jednom pravcu, a koja će se primenjivati od 15. jula 2011.

JGSP Novi Sad napominje da će autobusi saobraćati po utvrdjenom redu vožnje na relaciji Novi Sad ( Medjumesna autobuska stanica) – Aerodrom „Nikola Tesla“, uz napomenu da je prvi planirani polazak iz Novog Sada u 05,00 sati, odnosno sa Aerodroma u 06,30 sati, dok je poslednji planirani polazak iz Novog Sada u 14,30 sati, odnosno sa surčinskog aerodroma u 17,00 sati.
JGSP Novi Sad podseća korisnike usluga da je predviđeno vreme putovanja 90 minuta, kao i da se karta može kupiti u autobusu i na prodajnim mestima Preduzeća na Međumesnoj autobuskoj stanici.