Читај ми

ЈГСП- АУТОБУСКА ЛИНИЈА НОВИ САД-АЕРОДРОМ "НИКОЛА ТЕСЛА"

Јавно градско саобраћајно предузеће „Нови Сад“ обавештава кориснике услуга да ће регистрована линија Нови Сад – Аеродром „Никола Тесла“ – Нови Сад, наставити да саобраћа по утврдјеном реду вожње и после завршетка Музичког фестивала „Егзит“.
Управни одбор ЈГСП Нови Сад, на основу првих анализа попуњености и економске рентабилности наведене линије, уважавајући позитивне реакције јавности и корисника услуга једногласно је донео Одлуку о измени цене превоза путника на наведеној линији, утврђивањем цене појединачне карте од 700 динара – у једном правцу, а која ће се примењивати од 15. јула 2011.

ЈГСП Нови Сад напомиње да ће аутобуси саобраћати по утврдјеном реду вожње на релацији Нови Сад ( Медјумесна аутобуска станица) – Аеродром „Никола Тесла“, уз напомену да је први планирани полазак из Новог Сада у 05,00 сати, односно са Аеродрома у 06,30 сати, док је последњи планирани полазак из Новог Сада у 14,30 сати, односно са сурчинског аеродрома у 17,00 сати.

ЈГСП Нови Сад подсећа кориснике услуга да је предвиђено време путовања 90 минута, као и да се карта може купити у аутобусу и на продајним местима Предузећа на Међумесној аутобуској станици.