Čitaj mi

OTVOREN MEĐUNARODNI SIMPOZIJUM NUKLEARNE MEDICINE

Na svečanom otvaranju Međunarodnog simpozijuma nuklearne medicine, u Gradskoj kući, prisutnima su se obratili prof. dr Nikola Grujić, dekan Medicinskog fakulteta u Novom Sadu, prof. dr Miroslav Vesković, rektor Univerziteta u Novom Sadu, član Gradskog veća za zdravstvo prof. dr Aleksandar Kiralj, i docent dr Vladimir Petrović pomoćnik pokrajinskog sekretara za zdravlje i socijalnu politiku i demografiju.

- Drago mi je da se proslava 40 godina postojanja Instituta za onkologiju u Sremskoj Kamenici poklapa sa 7. aprilom Svetskim danom zdravlja, a ovo je prvi put da se u Novom Sadu održava Međunarodni simpozijum nuklearne medicine. U naš grad pristigao je veliki broj eminentnih stručnjaka ove grane medicine iz zemlje i inostranstva – rekao je prof. dr Aleksandar Kiralj.

,Međunarodni simpozijum nuklearne medicine, biće održan od 7. do 9. aprila 2011. godine u hotelu "Park gde će poznati stručnjaci iz sveta imati priliku da predstave najnovije moderne aspekte nuklearne onkologije i razmene iskustva sa našim stručnjacima iz ove oblasti.

Novi Sad, 8. april 2011. godine