Читај ми

ОТВОРЕН МЕЂУНАРОДНИ СИМПОЗИЈУМ НУКЛЕАРНЕ МЕДИЦИНЕ

На свечаном отварању Међународног симпозијума нуклеарне медицине, у Градској кући, присутнима су се обратили проф. др Никола Грујић, декан Медицинског факултета у Новом Саду, проф. др Мирослав Весковић, ректор Универзитета у Новом Саду, члан Градског већа за здравство проф. др Александар Кираљ, и доцент др Владимир Петровић помоћник покрајинског секретара за здравље и социјалну политику и демографију.

- Драго ми је да се прослава 40 година постојања Института за онкологију у Сремској Каменици поклапа са 7. априлом Светским даном здравља, а ово је први пут да се у Новом Саду одржава Међународни симпозијум нуклеарне медицине. У наш град пристигао је велики број еминентних стручњака ове гране медицине из земље и иностранства – рекао је проф. др Александар Кираљ.

,Међународни симпозијум нуклеарне медицине, биће одржан од 7. до 9. априла 2011. године у хотелу "Парк где ће познати стручњаци из света имати прилику да представе најновије модерне аспекте нуклеарне онкологије и размене искуства са нашим стручњацима из ове области.

Нови Сад, 8. април 2011. године