Čitaj mi

KONKURS ZA IZRADU MOBILNIH APLIKACIJA

Grad Novi Sad je objavio konkurs za izradu mobilnih aplikacija u cilјu unapređenja efikasnosti javnih servisa na bazi otvorenih podataka u oblastima ekologije i kulture, a u okviru projekta WeLive koji se finansira iz Programa HORIZON 2020.

Pravo učešća na konkursu imaju fizička lica (punoletni građani Republike Srbije, nezavisno od radno-pravnog statusa) i pravna lica, u timovima po tri člana. Svaki tim treba da ima iskustva u razvijanju aplikacija, dizajnu, urbanim problemima ili nekoj od fokus oblasti takmičenja.

Prvih deset timova koji se prijave ulaze u postupak takmičenja, a obaveštenje o prvih deset prijavlјenih timova biće objavlјeno na internet stranici Grada Novog Sada i WeLive platformi.

Timovi/učesnici se prijavlјuju putem registracije na https://goo.gl/j35vLd, kao i na WeLive platformi, koja se nalazi na internet adresi https://dev.welive.eu/.

Konkurs je otvoren do 14. decembra 2017. godine, a takmičenje za izradu mobilnih aplikacija („hackathon“) biće održano 16. i 17. decembra u prostorijama Poslovnog inkubatora u Novom Sadu. Prve tri rangirane mobilne aplikacije biće nagrađene laptop i tablet računarima. Više informacija o ovom pozivu možete pogledati na sledećem linku - https://goo.gl/fAmtD3.

Novi Sad, 30. novembar 2017. godine