Читај ми

КОНКУРС ЗА ИЗРАДУ МОБИЛНИХ АПЛИКАЦИЈА

Град Нови Сад је објавио конкурс за израду мобилних апликација у циљу унапређења ефикасности јавних сервиса на бази отворених података у областима екологије и културе, а у оквиру пројекта WeLive који се финансира из Програма HORIZON 2020.

Право учешћа на конкурсу имају физичка лица (пунолетни грађани Републике Србије, независно од радно-правног статуса) и правна лица, у тимовима по три члана. Сваки тим треба да има искуства у развијању апликација, дизајну, урбаним проблемима или некој од фокус области такмичења.

Првих десет тимова који се пријаве улазе у поступак такмичења, а обавештење о првих десет пријављених тимова биће објављено на интернет страници Града Новог Сада и WeLive платформи.

Тимови/учесници се пријављују путем регистрације на https://goo.gl/j35vLd, као и на WeLive платформи, која се налази на интернет адреси https://dev.welive.eu/.

Конкурс је отворен до 14. децембра 2017. године, а такмичење за израду мобилних апликација („hackathon“) биће одржано 16. и 17. децембра у просторијама Пословног инкубатора у Новом Саду. Прве три рангиране мобилне апликације биће награђене лаптоп и таблет рачунарима. Више информација о овом позиву можете погледати на следећем линку - https://goo.gl/fAmtD3.

Нови Сад, 30. новембар 2017. године