Čitaj mi

ИЗMEНA РEЖИMA СAОБРАЋАЈА ЗА ВРЕМЕ ТРАЈАЊА НОВОСАДСКОГ МАРАТОНА 14.октобра 2018.IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA ZA VREME TRAJANјA NOVOSADSKOG MARATONA 14.oktobra 2018.

JGSP „Novi Sad“ obaveštava korisnike usluga prevoza da će 14. oktobra 2018. godine zbog održavanja Novosadskog maratona doći do privremene izmene na gradskim linijama 1, 6, 7A/B, 8, 11A/B, 12 i 13. U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve autobuski saobraćaj od 9.45 do 16.00 časova odvijaće se na sledeći način:
LINIJE 1 I 8
 Autobusi na ovim linijama okretanje na Limanu obavlјaju desnim skretanjem iz Fruškogorske ulice u Ulicu Narodnog fronta, zatim ulaze desno na Bulevar oslobođenja iz koga skreću desno na Bulevar cara Lazara i saobraćaju do Fruškogorske ulice, odakle nastavlјaju postojećom (redovnom) trasom.
 Vreme do sledećeg polaska autobusi izdržavaju na stajalištu Narodni front – Fruškogorska ulica.
LINIJE 6, 11A/B, 12
Vozila na ovim linijama neće saobraćati za vreme trajanja Novosadskog maratona.
LINIJA 7A
 Iz Ulice Narodnog fronta autobusi skreću desno u Balzakovu ulicu, zatim levo na Bulevar cara Lazara, desno u Ulicu cara Dušana, levo u Futošku ulicu, te Futoškim putem nastavlјaju Bulevarom kneza Miloša i dalјe redovnom trasom.

LINIJA 7B
 Umesto Bulevarom patrijarha Pavla autobusi će saobraćati Futoškim putem, Futoškom ulicom, odakle će skretati desno u Ulicu cara Dušana, zatim levo na Bulevar cara Lazara, desno u  Balzakovu ulicu do Ulice Narodnog fronta i nastavlјati redovnom trasom.
LINIJA BROJ 13
 U smeru sa Detelinare autibusi na raskrsnici sa Bulevarom Evrope i Futoškom ulicom  skreću levo u Futošku ulicu, desno u Ulicu cara Dušana, levo na Bulevar cara Lazara do Bulevara oslobođenja i dalјe nastavlјaju redovnom trasom.
 Autobusi okretanje na Limanu obavlјaju desnim skretanjem u Fruškogorsku ulicu sa Bulevara cara Lazara, ulaze desno u Ulicu Narodnog fronta, zatim desno na Bulevar oslobođenja, odakle nastavlјaju postojećom (redovnom) trasom.
 Vreme do sledećeg polaska autobusi izdržavaju na stajalištu Narodni front – Fruškogorska ulica.
AUTOBUSI NA IZMENјENOM DELU TRASE KORISTE POSTOJEĆA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA.