Читај ми

ИЗMEНA РEЖИMA СAОБРАЋАЈА ЗА ВРЕМЕ ТРАЈАЊА НОВОСАДСКОГ МАРАТОНА 14.октобра 2018.

ЈГСП „Нови Сад“ обавештава кориснике услуга превоза да ће 14. октобра 2018. године због одржавања Новосадског маратона доћи до привремене измене на градским линијама 1, 6, 7A/B, 8, 11А/Б, 12 i 13. У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве аутобуски саобраћај од 9.45 до 16.00 часова одвијаће се на следећи начин:
ЛИНИЈЕ 1 И 8
 Аутобуси на овим линијама окретање на Лиману обављају десним скретањем из Фрушкогорске улице у Улицу Народног фронта, затим улазе десно на Булевар ослобођења из кога скрећу десно на Булевар цара Лазара и саобраћају до Фрушкогорске улице, одакле настављају постојећом (редовном) трасом.
 Време до следећег поласка аутобуси издржавају на стајалишту Народни фронт – Фрушкогорска улица.
ЛИНИЈЕ 6, 11А/Б, 12
Возила на овим линијама неће саобраћати за време трајања Новосадског маратона.
ЛИНИЈА 7А
 Из Улице Народног фронта аутобуси скрећу десно у Балзакову улицу, затим лево на Булевар цара Лазара, десно у Улицу цара Душана, лево у Футошку улицу, те Футошким путем настављају Булеваром кнеза Милоша и даље редовном трасом.

ЛИНИЈА 7Б
 Уместо Булеваром патријарха Павла аутобуси ће саобраћати Футошким путем, Футошком улицом, одакле ће скретати десно у Улицу цара Душана, затим лево на Булевар цара Лазара, десно у  Балзакову улицу до Улице Народног фронта и настављати редовном трасом.
ЛИНИЈА БРОЈ 13
 У смеру са Детелинаре аутибуси на раскрсници са Булеваром Европе и Футошком улицом  скрећу лево у Футошку улицу, десно у Улицу цара Душана, лево на Булевар цара Лазара до Булевара ослобођења и даље настављају редовном трасом.
 Аутобуси окретање на Лиману обављају десним скретањем у Фрушкогорску улицу са Булевара цара Лазара, улазе десно у Улицу Народног фронта, затим десно на Булевар ослобођења, одакле настављају постојећом (редовном) трасом.
 Време до следећег поласка аутобуси издржавају на стајалишту Народни фронт – Фрушкогорска улица.
АУТОБУСИ НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТЕ ПОСТОЈЕЋА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА.