Čitaj mi

GRADONAČELNIK PRIMIO ŠAMPIONE RK ''VOJVODINA''

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je rukovodstvo i igrače Rukometnog kluba ''Vojvodina'' koji su, odbranivši titulu prvaka države, još jednom pokazali koliko su posvećeni svom cilјu, i da je Novi Sad grad rukometa.

- U ime grada Novog Sada čestitam igračima i stručnom štabu RK „Vojvodina“ na odbranjenoj šampionskoj tituli, kao i navijačima koji su bodrili klub tokom cele sezone. Posebno bih pohvalio upravu kluba koja je dala primer kako se dobro organizuje klub i kako se predanošću i trudom vodi jedan tim stazom uspeha. Upravo su rezultati RK „Vojvodina“, koji iz godine u godinu postiže sve veće uspehe, odličan putokaz i za druge članove Sportskog društva „Vojvodina“, kao i za druge klubove koji funkcionišu u gradu. Nadam se da će ovi susreti postati tradicionalni, jer smo već navikli da poslednjih godina postižete velike uspehe i u Gradsku kuću ponosno donosite trofeje - rekao je gradonačelnik Vučević i dodao da će Gradska uprava za sport i omladinu, kao i do sada, nastaviti da podržava RK „Vojvodina“.

Rukometašima „Vojvodine“ ovo je treća šampionska titula, a druga uzastopna koju su osvojili juče u poslednjem 10. kolu plej-ofa na Slanoj bari, gde su delili megdan sa RK „Crvena zvezda“. Predsednik RK „Vojvodina“ Milan Đukić zahvalio se gradonačelniku na prijemu, a posebnu zahvalnost je uputio navijačima koji su svesrdno bodrili ekipu. Kapiten kluba Stevan Popov izrazio je u svom obraćanju veliko zadovolјstvo što je tim ponovo osvojio taj domaći trofej i sačuvao prestižnu titulu.

Novi Sad, 5. jun 2014. godine