Читај ми

ГРАДОНАЧЕЛНИК ПРИМИО ШАМПИОНЕ РК ''ВОЈВОДИНА''

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић примиo je руководство и играче Рукометног клуба ''Војводина'' који су, одбранивши титулу првака државе, још једном показали колико су посвећени свом циљу, и да је Нови Сад град рукомета.

- У име града Новог Сада честитам играчима и стручном штабу РК „Војводина“ на одбрањеној шампионској титули, као и навијачима који су бодрили клуб током целе сезоне. Посебно бих похвалио управу клуба која је дала пример како се добро организује клуб и како се преданошћу и трудом води један тим стазом успеха. Управо су резултати РК „Војводина“, који из године у годину постиже све веће успехе, одличан путоказ и за друге чланове Спортског друштва „Војводина“, као и за друге клубове који функционишу у граду. Надам се да ће ови сусрети постати традиционални, јер смо већ навикли да последњих година постижете велике успехе и у Градску кућу поносно доносите трофеје - рекао је градоначелник Вучевић и додао да ће Градска управа за спорт и омладину, као и до сада, наставити да подржава РК „Војводина“.

Рукометашима „Војводине“ ово је трећа шампионска титула, а друга узастопна коју су освојили јуче у последњем 10. колу плеј-офа на Сланој бари, где су делили мегдан са РК „Црвена звезда“. Председник РК „Војводина“ Милан Ђукић захвалио се градоначелнику на пријему, а посебну захвалност је упутио навијачима који су свесрдно бодрили екипу. Капитен клуба Стеван Попов изразио је у свом обраћању велико задовољство што је тим поново освојио тај домаћи трофеј и сачувао престижну титулу.

Нови Сад, 5. јун 2014. године