Čitaj mi

BALKANSKI ŠAMPIONAT U DRESURNOM JAHANJU

Član Gradskog veća za sport i omladinu Predrag Svilar i šef kabineta gradonačelnika Novog Sada Aleksandar Petrović prisustvovali su sastanku Organizacionog odbora Balkanskog konjičkog šampionata u dresurnom jahanju, koji će biti održan od 25. do 29. juna na Novosadskom sajmu. Pored predstavnika Grada sastanku su prisustvovali i predstavnici Saveza za konjički sport, Novosadskog sajma, Hitne pomoći i javnih preduzeća koje će doprineti uspešnoj organizaciji i realizaciji takmičenja.

-Ove godine nam je ukazana čast i odgovornost da se u našem gradu održi Balkanski šampionat u dresuri. Grad Novi Sad, sa Novosadskim sajmom biće značajan partner Savezu za konjički sport i zajedno sa svojim javnim preduzećima doprineće da ova manifestacija, koja ima izuzetan značaj za Grad bude organizovana na najvišem nivou - izjavio je Predrag Svilar.

Pored brojnih takmičara iz balkanskih zemalјa i zemalјa u okruženju na Balkanskom konjičkom šampionatu u dresurnom jahanju biće prisutni i brojni gosti iz ovog sporta, a specijalni gost poslednjeg dana takmičenja biće predsednica Međunarodne konjičke federacije, NJKV jordanska princeza Haya Al Hussein koja će prisustvovati ceremoniji zatvaranja takmičenja.

Novi Sad, 10. jun 2014. godine