Читај ми

БАЛКАНСКИ ШАМПИОНАТ У ДРЕСУРНОМ ЈАХАЊУ

Члан Градског већа за спорт и омладину Предраг Свилар и шеф кабинета градоначелника Новог Сада Александар Петровић присуствовали су састанку Организационог одбора Балканског коњичког шампионата у дресурном јахању, који ће бити одржан од 25. до 29. јуна на Новосадском сајму. Поред представника Града састанку су присуствовали и представници Савеза за коњички спорт, Новосадског сајма, Хитне помоћи и јавних предузећа које ће допринети успешној организацији и реализацији такмичења.

-Ове године нам је указана част и одговорност да се у нашем граду одржава Балкански шампионат у дресури. Град Нови Сад, са Новосадским сајмом биће значајан партнер Савезу за коњички спорт и заједно са својим јавним предузећима допринеће да ова манифестација, која има изузетан значај за Град буде организована на највишем нивоу - изјавио је Предраг Свилар.

Поред бројних такмичара из балканских земаља и земаља у окружењу на Балканском коњичком шампионату у дресурном јахању биће присутни и бројни гости из овог спорта, а специјални гост последњег дана такмичења биће председница Међународне коњичке федерације, ЊКВ  јорданска принцеза Haya Al Hussein која ће присуствовати церемонији затварања такмичења.

Нови Сад, 10. јун 2014. године