Читај ми

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НОВИНАРЕ ПОВОДОМ РЕГИОНАЛНОГ ФОРУМА МЛАДИХ

Четвртак, 14. јун 2018. године
10.00 часова
Галерија Матице српске
Трг галерија бр. 1

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић присуствоваће конференцији за новинаре поводом трећег Регионалног форума младих који ће бити одржан од 29. јуна до 1. јула у Новом Саду.

Поред градоначелника, говорници на конференцији су председник Покрајинске владе Игор Мировић, први секретар амбасаде Велике Британије Луси Мајзелс, председница Београдског фонда за политичку изузетност Соња Лихт, извршна директорка Европског фонда за Балкан Хедвиг Морваи и потпредседник Европског покрета у Србији Александар Симурдић.

Организатори Форума су Европски покрет у Србији – локално веће Нови Сад, Европски фонд за Балкан и Београдски фонд за политичку изузетност, у партнерству са Регионалном канцеларијом за сарадњу младих и Немачком организацијом за међународну сарадњу – Отворени регионални фонд за Југоисточну Европу за промоцију ЕУ интеграције.

Закључци са Форума биће представљени на годишњем самиту у оквиру „Берлинског процеса“ у Лондону, осмом Београдском безбедносном форуму и Бледском стратешком форуму младих.

Нови Сад, 13. јун 2018. године