Čitaj mi

KONFERENCIJA ZA NOVINARE POVODOM REGIONALNOG FORUMA MLADIH

Četvrtak, 14. jun 2018. godine
10.00 časova
Galerija Matice srpske
Trg galerija br. 1

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovaće konferenciji za novinare povodom trećeg Regionalnog foruma mladih koji će biti održan od 29. juna do 1. jula u Novom Sadu.

Pored gradonačelnika, govornici na konferenciji su predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, prvi sekretar ambasade Velike Britanije Lusi Majzels, predsednica Beogradskog fonda za političku izuzetnost Sonja Liht, izvršna direktorka Evropskog fonda za Balkan Hedvig Morvai i potpredsednik Evropskog pokreta u Srbiji Aleksandar Simurdić.

Organizatori Foruma su Evropski pokret u Srbiji – lokalno veće Novi Sad, Evropski fond za Balkan i Beogradski fond za političku izuzetnost, u partnerstvu sa Regionalnom kancelarijom za saradnju mladih i Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju – Otvoreni regionalni fond za Jugoistočnu Evropu za promociju EU integracije.

Zaklјučci sa Foruma biće predstavlјeni na godišnjem samitu u okviru „Berlinskog procesa“ u Londonu, osmom Beogradskom bezbednosnom forumu i Bledskom strateškom forumu mladih.

Novi Sad, 13. jun 2018. godine