Читај ми

СТРУЧНИ СЕМИНАР О УНАПРЕЂЕЊУ БЕЗБЕДНОСТИ У САОБРАЋАЈУ

 

Члан Градског већа за саобраћај и путеве Немања Вукчевић присуствоваo je стручном семинару „Безбедност саобраћаја у локалној заједници” који се одржава од 25. до 27. јуна  у новој згради Ректората Универзитета у Новом Саду.

Семинар организује „Центар за истраживања и студије туризма“ уз подршку Града Новог Сада и Савета за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима на територији Града Новог Сада.

- Град Нови Сад ће увек подржавати све акције и активности које воде ка јединственом циљу, а то је унапређење безбедности саобраћаја, како у локалној заједници, тако и шире. Семинар је изврсна прилика и место за размену искустава која могу значајно допринети побољшању услова у овој области - рекао је Немања Вукчевић и додао да је од великог значаја што се на једном месту срећу и повезују струка и академски сектор. То омогућава да се практично знање усклади са теоријом и да свака локална заједница има довољно разлога да постави своје циљеве које треба постићи до 2020. године.

Семинар је посвећен унапређењу безбедности у саобраћају на локалном нивоу и очекује се више од 150 учесника, а биће представљени и најновији радови стручњака из те области, као и практична искуства у суочавању са изазовима ризика у саобраћају.

Нови Сад, 25. јун 2014. године