Читај ми

САСТАНАК ГРАДОНАЧЕЛНИКА СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ГРАДОВА И ОПШТИНА ИЗ БОСНЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

Среда, 23. мај 2018. године

14.00 часова
Градска кућа, Свечана сала
Трг слободе бр. 1

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић састаће се у Градској кући са учесницима студијске посете из градова и општина Босне и Херцеговине који у Србији бораве од 22. до 24. маја.

Наиме, CRS-ов пројекат „RAST“ (Restoring Accountability and Supporting Transformation) у сарадњи са НАЛЕД-ом организује студијску посету, између осталих градова, и Новом Саду за градоначелнике и координаторе за ЛЕР из десет BFC SEE општина и градова (Бијељина, Требиње, Добој, Лакташи, Градишка, Градачац, Зеница, Посушје, Јабланица и Нови Град Сарајево), као и за представнике надлежних министарстава и партнерских институција из Босне и Херцеговине.

Циљ студијске посете је размена искустава и добре праксе у погледу управљања активностима локалног економског развоја – привлачење инвестиција, јачање јавно-приватног дијалога, управљање инвестиционим потенцијалима/локацијама.

Том приликом предвиђено је да се партнери из региона састану са представницима релевантних институција и министарстава, као и да се упознају са позитивним моделима проактивних локалних самоуправа у погледу привлачења инвестиција и сарадње са привредом.

Нови Сад, 22. мај 2018. године