Читај ми

САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У НОВОМ САДУ

Град Нови Сад и Национална служба за запошљавање - Филијала Нови Сад, организују 18. Сајам запошљавања, у четвртак, 10. децембра 2015. године, од 10 до 15 часова, у Западном холу СПЕНС-а, у Новом Саду.

Учешће је потврдио 61 послодавац, а пријављено је више од 1000 слободних радних места у електротехничкој, економској, комерцијалној, трговачкој, правној, туристичкој, угоститељској, машинској, технолошкој, грађевинској, просветној, здравственој, текстилној, прехрамбеној и графичкој струци. Највећу шансу да пронађу посао имају радници у производњи, а прилику ће добити и информатичари, лекари, физиотерапеути, дефектолози, ветеринари, менаџери, рецепционери, саветници у осигурању, комерцијалисти, продавци, персонални асистенти, столари, конобари, кувари и пекари, фризери, кројачи, магационери, виљушкаристи, аутомеханичари и аутоелектричари, возачи, хигијеничари, радници на одржавању, физички радници и други. Пoжeљнo je дa кaндидaти пoнeсу вишe примeрaкa рaднe биoгрaфиje.

На Сајму ће бити присутни представници Градске управе за привреду и Националне службе за запошљавање, Филијала Нови Сад.

Нови Сад, 9. децембар 2015. године