Читај ми

ПРВИ ПОТПРЕДСЕДНИК ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ПОСЕТИО НОВИ САД

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић састао се са првим потпредседником Владе и министром одбране Републике Србије Александром Вучићем у Градској кући у Новом Саду и разговарао о инвестицијама, и борби против корупције и организованог криминала на локалном нивоу.

- Борба против корупције и организованог криминала тражи координирану активност свих државних органа на свим нивоима власти. Зато је данашња посета првог потпредседника Владе Републике Србије јако важна. Ми ћемо разговарати о могућностима привлачења значајних инвеститора у Нови Сад, али и о мерама борбе против незаконитих транскација у јавном сектору – истакао је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић изразивши очекивање да ће први потпредседник Владе РС дати допринос привлачењу страних и домаћих компанија у Нови Сад, који је у претходном периоду, како је оценио, у тој области био скрајнут.

- Сви треба да знају да ће Републичка влада имати једнак однос према сваком граду, сваком делу Србије, нико неће бити ускраћен за оно што му припада, и то је порука онима који говоре да ће Војводина на било који начин бити дискриминисана – нагласио је Александар Вучић.

Он је изразио уверење да ће сарадња са локалном управом у Новом Саду дати добре резултате у погледу доласка инвестиција, а од градске власти, како је рекао, очекује иницијативу према компанијама, убрзавање и поједностављивање административних поступака, све у циљу отварања великог броја нових радних места за грађане.

Нови Сад, 11. октобар 2012. године