Читај ми

Привремена измена траса линија 1, 4, 7а, 7б, 8, 11а, 11б и 13

ЈГСП „Нови Сад“ обавештава кориснике услуга превоза да ће од 4. до 8. августа 2016. године доћи до привремене измене траса линија 1, 4, 7а, 7б, 8, 11а, 11б и 13. Због радова на реконструкцији топловода у Фрушкогорској и Улици Народног фронта, а у складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве (број:ИВ-34-2323/16 и ИВ-34-2603/16), на поменутим линијама саобраћај ће се одвијати на следећи начин:

ЛИНИЈЕ БРОЈ 1 и 8
У смеру ка Лиману уместо делом Фрушкогорске улице користиће се обилазак Булеваром цара Лазара, Булеваром ослобођења и Улицом Народног фронта до Фрушкогорске улице, одакле ће аутобуси настављати постојећом трасом. У супротном смеру користи се исти део измењене трасе.
ЛИНИЈА БРОЈ 4
У смеру ка Лиману аутобуси неће скретати у Фрушкогорску улицу, већ ће саобраћати Булеваром цара Лазара до Балзакове улице, а затим кроз Балзакову и Улицу Народног фронта настављаће постојећом трасом. У супротном смеру користи се исти део измењене трасе.
ЛИНИЈА БРОЈ 7а
Уместо делом Улице Народног фронта, аутобуси ће саобраћати Булеваром цара Лазара до Балзакове улице, а затим кроз Балзакову и Улицу Народног фронта, одакле ће настављати редовном трасом.

ЛИНИЈА БРОЈ 7б
Из Улице Народног фронта аутобуси ће скретати у Балзакову улицу, а затим ће Булеваром цара Лазара саобраћати до Булевара ослобођења, одакле ће настављати постојећом трасом.
ЛИНИЈА БРОЈ 11а
Из Улице Народног фронта аутобуси ће скретати у Балзакову улицу, а затим ће саобраћати Булеваром цара Лазара и настављати редовном трасом.
ЛИНИЈА БРОЈ 11б
Аутобусу неће скретати у Фрушкогорску улицу, већ ће настављати кретање Булеваром цара Лазара до Балзакове улице, а потом ће саобраћати Балзаковом улицом, Улицом Народног фронта и редовном трасом.
ЛИНИЈА БРОЈ 13 (смер од Универзитета)
Уместо дела  Фрушкогорске улице, аутобуси ће користити Улицу Народног фронта и Булевар ослобођења и даље настављати постојећом трасом. Смер од Детелинаре саобраћа редовном трасом.

На измењеном делу трасе аутобуси број 1, 4, 7а, 7б, 8, 11а, 11б и 13 користиће постојећа стајалишта других линија. Такође, биће постављена привремена стајалишта у Балзаковој улици (у близини Булевара цара Лазара и у близини Улице Народног фронта).