Читај ми

Привремена измена траса линија 1, 3, 5, 8 и 17

 

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве (број:ИВ-34-2622/16) од 06. до 26. АВГУСТА 2016. године биће измењене трасе аутобуских линија број 1, 3, 5, 8, и 17 због радова на реконструкцији канализационих отвора на делу улице Јована Суботића:

ЛИНИЈА БРОЈ 1
У смеру ка Лиману, уместо дела Кисачке и Улице Јована Суботића, користи се обилазак Булеваром краља Петра, Булеваром ослобођења и Јеврејском улицом до Булевара Михајла Пупина, одакле се наставља редовна траса. У супротном смеру линија 1 користи редовну трасу.
ЛИНИЈА БРОЈ 3
У смеру ка Петроварадину, уместо дела Булевара краља Петра и улица Браће Јовандић, Војводе Бојовића и Јована Суботића, користи се обилазак Булеваром ослобођења и Јеврејском улицом до Булевара Михајла Пупина, одакле се наставља постојећом трасом. У супротном смеру линија 3 користи редовну трасу.
ЛИНИЈА БРОЈ 5
У смеру ка Авијатичарском насељу, уместо делом Улице Јована Суботића, користи се обилазак Кисачком улицом, Булеваром краља Петра, Булеваром ослобођења до Улице Новосадског сајма, одакле се наставља постојећом трасом. У супротном смеру линија 5 користи редовну трасу.
ЛИНИЈА БРОЈ 8
У смеру ка Лиману, уместо дела Булевара краља Петра, Кисачке и Улице Јована Суботића користи се обилазак Булеваром ослобођења и Јеврејском улицом до Булевара Михајла Пупина, одакле се наставља постојећом трасом. У супротном смеру линија 8 користи редовну трасу.

ЛИНИЈА БРОЈ 17
На поласку из БИГ тржног центра, уместо дела Кисачке и Улице Јована Суботића, користи се обилазак Булеваром краља Петра, Булеваром ослобођења и Јеврејском улицом до Успенске улице, где се аутобуси окрећу и настављају редовном трасом.

НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ ЛИНИЈЕ БРОЈ 1, 3, 5, 8 И 17 КОРИСТЕ ПОСТОЈЕЋА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА.

 

Привремена измена трасе линије број 6
Траса линије 6 привремено ће бити измењена  5. августа 2016. године у периоду од 09:00 до 12:00 часова. Због радова у Вршачкој улици, а у складу са решењем  Градске управе за саобраћај и путеве, аутобуси  број 6 од раскрснице са Вршачком улицом продужаваће право Футошким путем, затим ће скренути на Булевар патријарха Павла, одакле ће ући Улицу Фејеш Кларе и наставити редовном рутом. У супротном смеру користиће се иста, измењена траса.