Читај ми

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПОЧЕТКУ РАДОВА

Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад у понедељак, 21. септембра 2020. године, почиње са радовима на изградњи вреловодног прикључка за објекат у Улици Јована Храниловића број 35.

Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, привремено ће бити измењен режим саобраћаја у делу Улице Јована Храниловића.

У току радова, затвара се за саобраћај део Улице Јована Храниловића наспрам бројева 33-35, односно у том делу улица постаје слепа из оба смера.

Привремена измена режима саобраћаја ће трајати до 12. октобра 2020. године.

Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ Нови Сад у понедељак, 21. септембра 2020. године, у оквиру радова на реконструкцији и изградњи вреловода на Булевару ослобођења и у Улици Браће Рибникар почеће радове на вреловоду у Улици Браће Рибникар испред броја 29.
Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, привремено ће бити измењен режим саобраћаја у зони радова.

За време извођења радова затвара се за саобраћај део Улице Браће Рибникар од Улице Мише Димитријевића до Улице Данила Киша. У Улици Браће Рибникар из смера Футошке улице биће омогућено скретање десно у Улицу Мише Димитријевића, а из Улице Мише Димитријевића одређује се скретање лево у Улицу Браће Рибникар.            
             
Привремена измена режима саобраћаја ће трајати до 26. септембра 2020. године.