Читај ми

НОВИ САД ГРАД ОДБОЈКЕ

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и члан Градског већа за спорт и омладину Предраг Свилар примили су у Градској кући одбојкаше, стручни штаб и руководство ОК „Војводина“ који су протеклог викенда, 14. пут у историји освојили Куп Србије, пошто су у финалној утакмици у Новом Саду савладали Партизан.

-Желим да у име Града Новог Сада и у своје лично име честитам Одбојкашком клубу „Војводина“ на великом успеху. Пре свега играчима, стручном штабу, руководству, али и навијачима који су их бодрили. Веома ми је драго што је Нови Сад био домаћин завршног турнира у националном купу и што је „Војводина“ победивши вечите спортске ривале „Црвену звезду“ и „Партизан“ после три године освојила Куп Србије – изјавио је градоначелник Милош Вучевић и додао - Овом приликом желимо да им се захвалимо и да их охрабримо да наставе да се боре, како би освојили и наредну титулу и додатно потврдили статус Новог Сада као града одбојке. Сигуран сам да ће Новосађани и у наредном периоду уживати у игри младих и квалитетних играча које воде искусни професионалци.

У име ОК „Војводина“ обратио се потпредседник Извршног одбора Владимир Шишка и том приликом истакао да поред неспорног квалитета играча и руководства успех не би био могућ без разумевања представника Града који су клуб у потпуности подржали. Он је додао да на перспективу трајног вредновања одбојке у Новом Саду утиче и чињеница да је ОК „Војводина“ првак државе и у кадетској, као и у јуниорској конкуренцији.

Тренер одбојкаша Страхиња Козић се захвалио Граду на подршци у организацији турнира.

-У овим тешким временима, пуно нам је значила подршка Града и велико нам је задовољство што смо се Новосађанима на прави начин одужили. Уверен сам да ћемо и у наредном периоду, на европским такмичењима, достојно промовисати наш град – рекао је Козић.

Нови Сад, 18. фебруар 2015. године