Читај ми

НИС ПОМАЖЕ РАЗВОЈ ЛОКАЛНИХ ЗАЈЕДНИЦА У ОКВИРУ ПРОГРАМА „ ЗАЈЕДНИЦИ ЗАЈЕДНО“

Београд, 6. мaj, 2016.

Компанија НИС расписала је јавни конкурс „Заједници заједно“ који траје до 31. маја, а чији је главни циљ подршка пројектима локалних заједница у којима компанија послује. Споразуми којe je НИС ове године потписао са Београдом, Новим Садом, Чачком, Нишом, Панчевом, Зрењанином, Кикиндом, Кањижом, Србобраном, Житиштем и Новим Бечејом омогућавају непрофитним установама и институцијама са ових територија да конкуришу са пројектима из области спорта, културе, науке и заштите животне средине.

За подршку пројектима НИС је издвојио више од 110 милиона динара, а о њиховом избору одлучиваће комисија, коју чине представници НИС-а, локалних самоуправа, као и угледне личности из локалних заједница.
НИС већ осму годину заредом помаже градове и општине широм

Србије кроз програм „Заједници заједно“, а до сада је у развој локалних заједница, уложено 800 милиона динара и подржано око 760 пројеката. На овај начин НИС учвршћује партнерске односе са локалном заједницом и потврђује да ни у време сложених услова за пословање не одустаје од друштвене одговорности као свог стратешког опредељења.

Сви услови и пропозиције јавног конкурса могу се наћи на сајту www.zajednicizajedno.nis.eu