Čitaj mi

PRIVREMENA IZMENA NA LINIJI 22

JGSP „Novi Sad“ obaveštava putnike da se od 21. do 28. oktobra privremeno menja trasa linije broj 22. U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj, zbog radova na rekonstrukciji Ulice Sime Šolaje u Kaću, autobusi na liniji 22 saobraćaće na sledeći način:
Smer iz Novog Sada - Od raskrsnice ulica Svetosavska i Sime Šolaje pravo Svetosavskom do Omladinske ulice, gde će skretati levo u Omladinsku ulicu (privremeno stajalište), zatim pravo do Ulice Moše Pijade odakle će skretati desno i nastavlјati redovnom trasom.
Smer za Novi Sad - Od raskrsnice ulica Moše Pijade i Omladinske levo Omladinskom ulicom (privremeno stajalište) do Svetosavske ulice, gde će skretati desno i dalјe nastavlјati redovnom trasom kretanja.
NA IZMENJENOM DELU TRASE AUTOBUSKE LINIJE 22 KORISTIĆE SE PRIVREMENA STAJALIŠTA NA UGLU OMLADINSKE I NЈEGOŠEVE ULICE U KAĆU.

PRIVREMENA IZMENA NA LINIJAMA 53 I 55 ZBOG „FUTOŠKE KUPUSIJADE“
Zbog održavanja  manifestacije „FUTOŠKA KUPUSIJADA“' u subotu, 02. novembra, od 6 do 24 časa autobusi na linijama 53 i 55 iz Novog Sada saobraćaće privremeno izmenjenom trasom:
REDOVNA TRASA DO FUTOŠKE RASKRSNICE ULICA CARA LAZARA,  BRAĆE BOŠNјAK I SVETOZARA MARKOVIĆA - ULICA SVETOZARA MARKOVIĆA – (DESNO) ULICA BRANKA RADIČEVIĆA – (LEVO)  ULICA RADE KONDIĆA – UKLjUČENјE NA REDOVNU TRASU ULICOM CARICE MILICE.
U povratku autobusi će saobraćati istom, izmenjenom trasom.
Na izmenjenom delu trase autobusi u oba smera koristiće privremena stajališta (Ulica Svetozara Markovića/Industrijska ulica; Ulica Branka Radičevića/Povrtarska), kao i stajalište iz pravca Novog Sada, neposredno posle
raskrsnice Ulica Svetozara Markovića/Ulica braće Bošnjak/Ulica cara Lazara.